torsdag 14 mars 2013

Cirque du Soleil


Finland har äntligen blivit upptäckt! Flera stora artister som Madonna, Rihanna och Bon Jovi har redan hittat till Finland. Dessutom har också världens främsta nycirkus grupp Cirque du Soleil hittat till Finland. Cirque du Soleil uppträder i Hartwall arena med det otroliga nummret Alegría. Om du överhuvudtaget är intresserad av cirkus eller annars bara vill se något fenomenalt fint så rekommenderar jag att du går och ser på någon av Cirque du Soleils föreställningar.

Inträdesbiljett
Otroliga akrobater
Föreställningen innehåller alla bra element, ljus, ljud(också sång), akrobatik, fint scenspel och en massa spänning. Alltså allting man kan önska. Om du dessutom vill ha chansen att få delta i föreställningen är det bara och köpa biljetter på parketten eftersom artisterna tog med flera stycken från publiken.

Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén
Artisterna är så begåvade att man vill gråta. "The White singer" sjunger så fint att man tror att man drömmer. Akrobaterna vänder och vrider sig och gör volter hit och dit. Hur kan en människa böja och vrida sig som de gör?!
"The White singer"
Akrobater













Efter bara 2 och ½ timme var föreställningen över

         Jag kan faktiskt förstå varför Cirque du Soleil är känd världen runt, efter den här kvällen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar